Nirkabel Mini Smart Colokkeun WIFI kalawan Fungsi Timing

Katerangan pondok:


  • Voltaseu:AC100-240V
  • warna:bodas
  • Bahan: PC
  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen

    Rincian produk

    Tag produk

    Item No.

    Daya Max

    Voltaseu

    Bahan

    Max Ayeuna

    Ukuran

    Smart-PFW02-E

    2990W

    AC100-240V

    PC

    13A

    57 * 57 * 61 mm

    Smart-PFW02-G

    3680W

    AC100-240V

    PC

    16A

    55 * 55 * 78 mm

    Smart-PFW02-F

    3680W

    AC100-240V

    PC

    16A

    55 * 55 * 78 mm

    Smart-PFW03-A

    2400W

    AC100-240V

    PC

    10A

    53,6 * 45,6 * 50,2 mm

    Smart-PFW04-G

    3680W

    AC100-240V

    PC

    16A

    52 * 52 * 83 mm

    Smart-PFW04-F

    3680W

    AC100-240V

    PC

    16A

    52*52*80mm

    Rincian produk

    Smart Plug WIFI penting dina ngirim listrik ka gadget urang.Kalayan Colokan WiFi, alat-alat bumi biasa janten langkung pinter, ngahémat énergi sacara teratur, sareng janten langkung aman.YOURLITE terus ngembangkeun sarta ngagunakeun produk imah pinter anu jelas, merenah tur basajan, sarta embody design humanized.

    Wireless-Mini-Smart-Plug-WIFI-with-timing-function (9)

    kontrol calakan
    Plug WiFi kami terpadu sareng APLIKASI anu pinter.Éta ngagaduhan fungsi waktos sareng mundur, ogé fungsi kadali jauh anu ngamungkinkeun anjeun ngalihkeun alat listrik bumi kalayan gampang.Pikeun ngaktipkeun alat anjeun, mangga nganggo Amazon Alexa atanapi Google Home liwat WiFi asal anjeun.Anjeun tiasa nyiptakeun grup pikeun sadaya barang pinter sareng nganggo paréntah pikeun ngontrolana.Cagar roti bakar sacara teratur, pasang humidifier sateuacan wengi, sareng cagar pamanas cai pikeun ngagolakkeun cai, sareng saterasna.Kontrol leungeun-gratis saklar anjeun sareng operasi saderhana alat bumi.

    Kasalametan jeung kualitas luhur
    Plug WiFi kami ngamungkinkeun anjeun ningali laporan konsumsi listrik dina APP sareng kéngingkeun laporan akurat ngeunaan konsumsi listrik anjeun.Aya ngan hiji switch konci, jadi teu perlu nyolok nanaon. Panto panyalindungan kaamanan ngurangan résiko shock listrik nalika ramo atawa objék leutik asup.Upami stop kontak ngadeteksi yén kakuatan beban atanapi suhu stop kontak ngaleuwihan nilai panyalindungan prasetél, mangga geura pegatkeun sambungan listrik pikeun ngahindarkeun bahaya.

    Wireless-Mini-Smart-Plug-WIFI-with-timing-function (10)

    Hemat énergi
    Perlindungan over-current sareng overload dirojong, sareng lampu indikasi ngadopsi desain katerangan anu lemes.Smart Plug WIFI kami ngaleungitkeun runtah daya cadangan sareng ngirangan konsumsi énergi, ngahémat artos anjeun pikeun tagihan listrik anjeun sareng manjangkeun umur produk.

    Ngarasakeun genah hirup
    Smart Plug WIFI kami tiasa dihubungkeun ka alat ku telepon iraha waé, dimana waé.Atur alat-alat nu disambungkeun pikeun ngaktipkeun/pareuman alat-alat imah anjeun sacara otomatis.Kantun pasang sockets WiFi, unduh Aplikasi, teras sambungkeun gadget pinter ieu ka jaringan WiFi 2.4G.Kalawan fungsi memori calakan humanized, sanajan imah geus dipegatkeun tina Internet, eta bisa neruskeun ngajalankeun parentah set saterusna sanggeus ngahubungan deui.Anjeun tiasa aktip nambahkeun akun dibagikeun.Ku cara kieu, sadaya réréncangan anu ngagabung tiasa nonton sareng ngontrol saklar anu sami dina waktos anu sami.Hatur nuhun kana fungsi mundur pinter, éta tiasa otomatis mareuman sadaya alat rumah tangga saatos waktos operasi anu ditetepkeun.

    YOURLITE's Smart Plug WIFI pantes dipercaya anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami