Smart-LG189 Sync ka Musik Smart RGB Caah Lampu jeung Timer

Katerangan pondok:


  • Voltaseu:220-240V
  • Chip LED:SMD2835+SMD5050/SMD2835
  • Ra:≥80
  • sudut:110°
  • Tahan cai:IP65
  • Saumur hirup:30.000h
  • Bahan:Alu+Kaca
  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen

    Rincian produk

    Tag produk

    Lampu Sorot LED.RGBW.DIM
    Item No. Tipe Watt Lumén Ukuran
    Smart-LG189-15W2-WF-RGB-W WIFI 15W 1250lm 176*136*25.5
    Smart-LG189-15W2-BLR-W Bluetooth 15W 1250lm 176*136*25.5
    Smart-LG189C-3X15W2-BLR-W Bluetooth 3*15W 3*1250lm 176*136*25.5

     

    LED Floodlight.RGB.CCT.DIM
    Item No. Tipe Watt Lumén Ukuran
    Smart-LG189C-15W2-WFR WIFI 15W 1250lm 176 * 136 * 25,5 mm
    Smart-LG189C-30W2-WFR WIFI 30W 2550lm 210 * 162 * 28 mm
    Smart-LG189C-50W2-WFR WIFI 50W 4250lm 255 * 198 * 36 mm

     

    Lampu Sorot LED.DIM
    Item No. Tipe Watt Lumén Ukuran
    Smart-LG189C-15W2-WF-W WIFI 15W 1250lm 176 * 136 * 25,5 mm

    Rincian produk

    YOURLITE RGB Flood Light LG189C mangrupikeun produk pinter Tuya énggal kami, utamina kami ngaluncurkeunana pikeun pasar Éropa, RGB, dimmable, sareng suhu warna tiasa disaluyukeun pikeun nyiptakeun suasana Natal romantis pikeun bumi anjeun sareng ngajantenkeun bumi anjeun langkung narik.

    RGB Flood Light LG189C kami gaduh seueur kaunggulan sapertos kieu pikeun anjeun:

    Singkronkeun-ka-Musik-Smart-RGB-Cahaya-Caah-kalayan-Timer-3

    Rojongan sora / APLIKASI / kontrol Grup:Gawe sareng Amazon Alexa (Echo / Dot / Tap) sareng Asisten Google, cocog sareng Android&IOS.Naon deui, anjeun tiasa ngakelompokkeun lampu sareng ngontrolana ku ketok basajan dina App sareng paréntah sora.

    Waktos & Dimming:Setel jadwal pikeun otomatis ngaktipkeun sareng mareuman lampu salaku rutinitas.Caangna tiasa disaluyukeun antara 0-100% pikeun adaptasi sareng kaayaan cahaya anu béda.pungsi memori sadia.Setelan anu terakhir bakal disimpen kanggo aksés gancang waktos salajengna, ngajantenkeun kahirupan sapopoe langkung merenah.

    Musik singkronisasi anu robih warna & sababaraha modeu:RGB Flood Light tiasa robih warna dumasar kana wirahma mélodi musik.Cai mibanda 16 juta kelir sarta 20 modus pikeun milih ti sampurna pikeun hiasan festival.
    Gampang operasi & sambungan:Kalayan bantosan pituduh manual anu lengkep, sambunganna saderhana pisan sareng ngan ukur sababaraha menit.Lebetkeun APP, lampu sorot gancang nyambung ka telepon sélulér sareng dikontrol ku telepon sélulér.
    IP65:Éta tiasa dianggo dina dinten hujan dina usum tiis, henteu kedah kaluar pikeun ngontrol lampu anu dipimpin luar.
    fungsi:RGB Flood Light LG189C kami ngagaduhan 3 jinis fungsi pikeun pilihan anjeun, hiji RGBW + Dimmeable, hiji RGB + CCT + Dimmable, hiji ngan ukur dimmable.

    Singkronkeun-ka-Musik-Smart-RGB-Cahaya-Caah-kalayan-Timer-4

    RGB Flood Light LG189C anu ramah lingkungan penting pisan pikeun hemat energi cahaya bumi.YOURLITE tiasa nyayogikeun anjeun produk anu pangsaéna, sareng kami yakin yén produk kami tiasa nyumponan sadaya kabutuhan anjeun.YOURLITE RGB Flood Light LG189C mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anjeun ngahias bumi anjeun kalayan éndah sareng manis, khususna pikeun ngagungkeun Natal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami