ST-LR3 RGBIC Neon Tali Lampu pikeun DIY Desain TUYA Control

Katerangan pondok:


  • Voltaseu:24V
  • Chip lampu:SMD3525
  • ukuran:6 x 12 mm
  • renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen

    Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    Item No.

    Voltaseu

    Watt

    Tipe LED

    Jumlah LED

    Ukuran

    RA

    Sudut Beam

    LR3-RGBIC-Neon-2M

    DC24V

    24W

    SMD3525

    96pcs(RGB)LEDs/m

    6 * 12 mm

    80

    120°

    LR3-RGBIC-Neon-3M

    DC24V

    24W

    SMD3525

    96pcs(RGB)LEDs/m

    6 * 12 mm

    80

    120°

    LR3-RGBIC-Neon-5M

    DC24V

    24W

    SMD3525

    96pcs(RGB)LEDs/m

    6 * 12 mm

    80

    120°

    DIY acara lampu di kamar anjeun sareng YOURLITE RGBIC Neon Rope Light!Upami anjeun bosen kamar kusam anu lami, anjeun ngan saukur tiasa nambihan sentuhan kahirupan ku cara nyetél lampu anu tiasa ngalir.Bendable sareng cuttable, lampu tali tiasa dirobih janten pola anu dipikahoyong.tali asalna di 2m / 3m / 5m di roll a, ngitung ogé saméméh urutan.

    Ieu mangrupikeun fitur utama tina Tali Neon RGBIC kami:

    Warna RGB Dinamis:Dijieunna tina 96pcs RGBIC dipimpin / m, lampu tali neon kami ngagaduhan warna RGBIC anu ngalir, ngamungkinkeun imajinasi anjeun leres-leres sapertos lampu anu ngalir.Lampu tali neon anu tiasa dibengkokkeun tiasa nampilkeun langkung seueur warna dina hiji waktos sareng ogé épék animasi dumasar kana alam, liburan, atanapi parasaan pribadi.

    Fungsi singkronisasi-ka-Musik:Lampu tali neon YOURLITE gaduh mikropon anu diwangun pikeun ngadeteksi musik & éfék kaulinan sareng cocog sareng éfék real-time pikeun pangalaman hiburan bumi anu langkung immersive.Ningkatkeun pésta, waktos kaulinan anjeun sareng tambahkeun langkung pikaresepeun kana témbok kalayan lampu tali singkronisasi-to-musik kami.

    Kontrol Smart WIFI:Kontrol cahaya nganggo telepon anjeun ngalangkungan aplikasi TUYA atanapi nganggo paréntah sora anu sederhana upami anjeun gaduh Alexa atanapi Asisten Google.Anjeun bakal gaduh aksés kana fungsi sapertos timer, DIY, mode musik pikeun bumi anu langkung pinter.IR jauh ogé kaasup.

    IP20/IP44 pikeun Indoor & Outdoorl:Lampu neon strip kami datang dina IP20 jeung IP44 waterproof, lumaku pikeun spasi jero jeung luar imah.Entong ngantepkeun témbok anjeun kosong sareng tambahkeun kasenangan ka kamar anjeun, ranjang atanapi sisi kolam renang anjeun.

    Pamasangan Gampang:Anjeun tiasa sacara gampil masang lampu tali neon kami ka siling atanapi témbok nganggo klip sareng sekrup anu kalebet.Mimitian perjalanan anjeun ka DIY kamar anjeun!Aya leuwih senang sanggeus desain metot jeung setelan sorangan.

    Manawi aya nu peryogisertipikasipikeun aksés ka pasar, manggataros Kami, urang bakal nyieun sagala usaha pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.Sarta kami bisa nyieun produk nurutkeun pangabutuh anjeun.

    YOURLITE mangrupikeun perusahaan manufaktur & dagang anu terkenal di Cina, kalayanleuwih 25 Taun pangalaman.Pabrik urang nyertakeun78000 Méter pasagi, milikna15 Jalur Produksi Otomatis.Urang ogé ngawangun a Tim R&D sareng 110+ Staf R&D sareng Langkung ti 120 Patén.Upami anjeun milarian supplier lampu neon anu dipercaya sareng stabil, kami mangrupikeun pilihan anu sampurna.

    Urang tulus maju ka gawé babarengan salajengna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami