PANTÉK

Solusi pinter ti YOURLITE

Anjeun mutuskeun kumaha anjeun hoyong ngajantenkeun lampu anjeun pinter - YOURLITE nawiskeun solusi anu pas tina seueur pilihan.Anjeun ayeuna tiasa milih cara anu pinter sareng nganggo aplikasi atanapi nganggo kasual sareng nganggo asisten sora pikeun ngadalikeun lampu anjeun.Anjeun tiasa milih téknologi anu béda: WiFi, Bluetooth (setelan gancang sareng henteu peryogi hardware tambahan), atanapi Zigbee (kalayan gateway sareng sababaraha pilihan produk).

999

Solusi pinter ti YOURLITE

AYEUNA DUNIA URANG JADI LEUWIH PINTER, JEUNG RUMAH MANEH OGE LAMPUNG KA MASA DEPAN

A imah pinter ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun leuwih.Naha anjeun nyiptakeun suasana anu sampurna pikeun wengi santai atanapi ngagentos geter téater ka ruang tamu anjeun, YOURLITE tiasa ngabantosan anjeun mikirkeun masalah anu langkung jero tibatan cahaya.

indoor

jero rohangan:Cocogkeun wanda anjeun sareng sakuliling anjeun

outdoor

Luar:Bawa kageulisan ka buruan bumi anjeun


FULL COMPATIBLE, FULL COMPANY, FULL EFISIEN

Manggihan kamungkinan

+ Ngagunakeun modul anu aya pikeun ngembangkeun produk.
+ Ngawujudkeun téknologi papan chip sareng ngirangan biaya.
+ Pengadaan bebas chip, jasa awan bocking, otonomi kode software.
+ Ngagunakeun modul kosong, bebas firmware seconary devel opment, sadar bédana antara fungsi jeung APP.

TILU STANDAR

PANTEK GABUNGAN

Produk pinter kami sayogi nganggo téknologi WiFi, Bluetooth atanapi ZigBee.
Produk sareng WiFi sareng Bluetooth tiasa digabungkeun di bumi anjeun ku cara naon waé.
Sistem kami cocog sareng sistem Smart Home umum - Google Home, Amazon Alexa jsb.

dnegdd

NGABAGI KAGUJIAN TEKNOLOGI, NGAHANGEUN LINGKUNGAN IMAH