Smart-LR1321 RGB Dimming TV Lampu tukang sareng kaméra sareng adaptor

Katerangan pondok:


  • Voltaseu:24V
  • Panjangna:2M/5M
  • Chip lampu:SMD5050

  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen

    Rincian produk

    Tag produk

    spésifikasi:

    Item No.

    Voltaseu

    Watt

    Tipe LED

    Jumlah LED

    Panjangna

    Smart-LR1321-2M-USB-5V

    5V

    24W

    SMD5050

    60pcs/m

    2M

    Smart-LR1321-5M-24W

    24V

    24W

    SMD5050

    60pcs/m

    5M

    ST-DCA141E-144W3-BLCC-G1

    5V

    24W

    SMD5050

    60pcs/m

    2M

    Rincian produk

    YOURLITE TV RGB Atmosphere Tape Light dilengkepan ku sensor nyekel warna, otomatis cocog sareng warna dina layar, masihan anjeun pangalaman hiburan anu immersive.

    JAUH / APLIKASI SMART CONTROL:sambungkeun lampu pita sareng TUYA APP dina telepon anjeun, sareng anjeun tiasa ngawitan pribados setélan anjeun!Ogé hadir kalawan jauh IR, ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun kelir.

    SENSOR CATCHING WARNA:kalawan sensor catching warna endah, YOURLITE TV Tape Light sanggup maca hiji warna dina layar tur otomatis cocog warna na.Ningkatkeun pangalaman kaulinan atanapi TV anjeun kalayan bantosan RGB Tape Light kami.

    Smart-LR1321 TV RGB Lampu Latar TV sareng Kaméra (5)

    USB/Adaptor Powered & INSTALASI MUDAH:dua pilihan aksésori ditawarkeun: 5V USB atawa 24V1A adaptor.Perekat anu kuat ngajantenkeun Lampu Latar TV Smart LED ieu gampang dipasang.Kantun mesek sareng lengket, nyolok sareng maén, sareng anjeun parantos réngsé. Bisa adaptasi kana sababaraha ukuran TV.

    ULTRA CARANG:dipingpin kuantitas 60pcs per méter ngajadikeun tape tambahan caang.panjangna béda sadia pikeun anjeun milih.

    SESUAIKAN cahaya anjeun sorangan:kalawan fungsi RGB dimming, kontrol musik + sensor catching warna, sarta App kontrol pinter, YOURLITE Warna Ngarobah Suasana Tape Lampu mangrupa pilihan idéal Anjeun pikeun lampu hiasan.Bangun bioskop bumi anu immersive atanapi kamar kaulinan anu super asik nyalira nganggo YOURLITE RGB Atmosphere Tape Light.

    Smart-LR1321 TV RGB Lampu Latar TV sareng Kaméra (3)

    Thekontrol musik + kaméra nyekel warnatiasa dicutat nyalira.

    Upami aya sertipikasi anu diperyogikeun, mangga ngahubungi kami.

    YOURLITE TV RGB Dimming Atmosphere Tape Light bakal kaget anjeun ku pangaruh cahayana anu luar biasa, kontrol aplikasi anu pinter sareng sensor anu nyekel warna!Pilih YOURLITE sareng kami bakal nyayogikeun anjeun produk kualitas TOP sareng jasa profésional kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami