Solusi pinter YOURLITE ngabantosan nyiptakeun sistem pencahayaan bumi pinter pikeun bumi anjeun.Di handap ieu mangrupakeun VR ngeunaan kamar acara urang, éta ngawengku lampu pinter warni kami hayang anjeun terang.Ngan klik mouse, terasrasakeun moment endah ieu.

Ngalaman Yourlite Smart Showroom

Ngalaman Yourlite Smart Showroom

Pang populerna Produk Jero rohangan

Bodas sareng warna ambiance

Kontrol instan via Bluetooth

Kontrol nganggo aplikasi atanapi sora

Bodas sareng warna ambiance

LED terpadu

Mains Powered

Bodas sareng warna ambiance

Sababaraha modeu

Singkronkeun kana musik

DIY gaya on-off anjeun sorangan

Kontrol switch anjeun ku hands-free

Fungsi waktos & mundur