Solusi pinter YOURLITE ngabantosan nyiptakeun sistem pencahayaan bumi pinter pikeun bumi anjeun.Di handap ieu mangrupikeun VR ngeunaan kamar acara kami, kalebet lampu pinter anu warni anu kami hoyong anjeun terang.Ngan klik mouse, terasrasakeun moment endah ieu.

Ngalaman Yourlite Smart Showroom

Pang populerna Produk Jero rohangan

Bodas sareng warna ambiance

Kontrol instan via Bluetooth

Kontrol nganggo aplikasi atanapi sora

Bodas sareng warna ambiance

LED terpadu

Mains Powered

Bodas sareng warna ambiance

Sababaraha modus

Singkronkeun kana musik

DIY gaya on-off anjeun sorangan

Kontrol switch anjeun ku hands-free

Fungsi waktos & mundur

Nampi Alarm Real-time tina Jarak Jauh

Link jeung produk home pinter

Lila-lila siaga

Kontrol Sora anu Merenah

Sababaraha pilihan Control

Sababaraha Aplikasi

Dikadalikeun ku App tanpa noel

Rojongan Alexa sareng Google Home

Timing jeung count-down fungsi

Desain ultra-ipis

Kontrol pinter

Leungeun-gratis Kontrol Sora