Smart-LR1131 RGBW Warna Ambiance Corner Smart lanté Lampu

Katerangan pondok:


  • Voltaseu:12V
  • Tipe LED:SMD2835
  • Sasayogian tanaga:100-240V
  • Suhu operasi:-20 ℃ ~ + 40 ℃
  • Harepan hirupna:15000h
  • Bahan awak:alumunium
  • Area Pencahayaan:6-15㎡
  • Warna lampu:Hideung / Bodas
  • warna:NW/WW/CW/R/G/B/Y/RGB
  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen

    Rincian produk

    Tag produk

    Item No. Jumlah LED Tipe LED Voltaseu Peunteun IP Rincian bungkusan
    Smart-LR1131-C 120LED/M SMD2835 12V IP20 304 on-off switch + adaptor kakuatan
    Smart-LR1131-CCT-C 120LED/M SMD2835 12V IP20 14 kenop IR controller + Power adaptor
    Smart-LR1321-RGB-C 60LED/M SMD5050 12V IP20 24 kenop IR controller + Power adaptor
    Smart-LR1321-RGB-IC-C 60LED/M SMD5050 12V IP20 40 kenop IR controller (Kadali sora) + Power adaptor
    Smart-LR1311-RGBW-IC-C 60LED / M + 60LED / M SMD2835+5050 12V IP20 40 kenop IR controller (Kadali sora) + Power adaptor

    Rincian produk

    Naha anjeun hoyong kamar anjeun pinuh ku warna?Lampu Lantai Smart anu nyata tiasa nyiptakeun suasana anu idéal.

    Aya seueur kauntungan pikeun Smart Floor Light kami:

    RGBW-Warna-Suasana-Sudut-Smart-Lantai-Lampu (4)

    Rupa-rupa Fungsi:Lampu Lantai Smart ieu tiasa dikontrol ku telepon sélulér atanapi kadali jauh, anu langkung saé.Saluyukeun kacaangan, warna, pangaruh sareng parameter laju upami diperyogikeun.
    Desain Modern sareng Gampang Dipasang:Tong hariwang ngeunaan prosés pamasangan.Teu perlu parabot sejen tur nyokot ngan 2 menit pikeun ngumpul rod logam, nu gampang pikeun masang atawa coplokkeun.Lampu Lantai Smart diwangun ku kap lampu silikon, manik lampu LED warna, strip aluminium, sareng tripod solid anu tiasa dicabut.

    Asesoris:
    1. Lampu sudut
    2. Toél jauh
    3. Pangendali
    4.Power supply
    5.L tipe Allen hex konci
    Skenario Pamakéan:Tampilkeun cahaya anu terang sareng masihan suasana énggal anu saé pikeun ruang tamu, pangkeng atanapi naha anjeun hoyong.

    Lampu Sudut

    Sertipikat CE, RoHS, ERP, RED sadayana sayogi pikeun ngalayanan pasar anu béda.Lamun sertipikat séjén diperlukeun, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.
    Lampu kualitas luhur tiasa ngajantenkeun kahirupan anjeun langkung nyata sareng ngajantenkeun bumi anjeun warni.YOURLITE Smart Floor Light mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliProduk