RGB CCT Dimmable Smart LED Lampu siling

Katerangan pondok:


  • Voltaseu:220V
  • Watt:12W / 18W / 24W / 36W
  • Lumén:840lm / 1260lm / 1680lm / 2520lm
  • Ra:≥80
  • PF:> 0.7
  • Suhu warna:CCT+DIM+RGB
  • Tipe:Wifi
  • chip LED:SMD2835
  • Bahan:PMMA+Beusi
  • renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen

    Rincian produk

    Tag produk

    Item No.

    Tipe

    Bahan

    Voltaseu

    Kakuatan

    Lumén

    Ukuran

    chip LED

    Smart-CE2007C-12W2-WFR

    Wifi

    PMMA+Beusi

    220V

    12W

    840lm

    Φ260 * 60mm

    SMD2835

    Smart-CE2007C-18W2-WFR

    Wifi

    PMMA+Beusi

    220V

    18W

    1260lm

    Φ330 * 60mm

    SMD2835

    Smart-CE2007C-24W2-WFR

    Wifi

    PMMA+Beusi

    220V

    24W

    1680lm

    Φ380 * 60mm

    SMD2835

    Smart-CE2007C-36W2-WFR

    Wifi

    PMMA+Beusi

    220V

    36W

    2520lm

    Φ480 * 70mm

    SMD2835

    Rincian produk

    YOURLITE Smart LED Ceiling Lights, produk bumi pinter anu pang populerna di pasar.Ieu mangrupakeun produk lengkep pinter nu bisa ngadalikeun sagala operasi dina smartphone Anjeun.Hayu hirup anjeun pinuh ku kecerdasan sarta automation.Cai mibanda sababaraha kaunggulan dibandingkeun tradisional:

    RGB-CCT-Dimmable-Smart-LED-Ceiling-Lights (1)

    RGB + CCT + peredupan:Lampu Ceiling LED Smart tiasa nyaluyukeun kacaangan sareng suhu warna anu dipikahoyong, tina lampu caang ka lampu wengi taram (10% -100%), tina bodas tiis kana bodas haneut (2700K-6500K), naon waé anu anjeun pikahoyong.Model RGB sayogi dina 16 juta warna.

    Wirahma musik:Lampu siling RGB ngadukung sinkronisasi sareng musik.Otomatis nyaluyukeun warna sareng laju numutkeun ritme musik.Anjeun tiasa nikmati pésta, diskotik sareng épék pencahayaan tari di bumi.Bisa ngarobah 16 juta kelir, cocog pikeun bacaan, pésta, luang, gawé, koridor, dapur, jeung sajabana, papanggih rupa adegan dina kahirupan.

    Kontrol handsfree:Lampu Ceiling Smart ngadukung kadali sora Amazon Alexa sareng Google Home ngalangkungan telepon sélulér anjeun, anu ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun alat sacara handsfree.Salaku conto, anjeun ngan ukur kedah nyarios ka Alexa "punten hurungkeun lampu kuring jam 18:00 énjing", teras, éta tiasa dilaksanakeun langsung dina waktos éta.

    Fungsi Timer:Anggo Lampu Ceiling LED Smart sareng pungsi waktos pikeun otomatis ngaktipkeun/pareum lampu dina waktos Anjeun nyetel.Janten mareuman lampu sacara otomatis sateuacan bobo henteu janten masalah.

    RGB-CCT-Dimmable-Smart-LED-Ceiling-Lights (2)

    Gampang nyambung ka smartphone anjeun:Lampu siling LED pinter ngan ukur kedah ngaunduh aplikasi gratis Smartlife atanapi Tuya, sareng nganggo WIFI pikeun nyambung langsung ka telepon anjeun.Taya hub diperlukeun, diwangun-di Wi-Fi.Cocog sareng sadaya jaringan Wi-Fi 2,4 GHz.Teu cocog sareng jaringan 5GHz.

    Lampu Ceiling LED Smart kami saluyu sareng standar ERP2.0 énggal, ngajantenkeun lampu langkung hemat energi sareng langkung terang.Kualitasna tiasa dipercaya, sareng garansina 2 taun.Lulus sertifikasi CE / ERP / ROHS, aman sareng awét.Lampu Ceiling Smart Yourlite bakal janten pilihan anu saé pikeun bisnis anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami