RGB CCT Warna Ngarobah LED Smart Lampu Bohlam

Katerangan pondok:


  • Watt:5.5/7.5/9/11/13/15W
  • Voltaseu:220-240V
  • Ra:≥80
  • DF:> 0,5
  • Bahan: PC
  • Saumur hirup:30000h
  • Suhu warna:RGB+CCT+DIM
  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen

    Rincian produk

    Tag produk

    YOURLITE nyayogikeun solusi pencahyaan pinter hiji-eureun, kalebet bohlam lampu pinter, aplikasi pencahayaan bumi, lampu komersial, sareng sagala rupa jasa nilai tambah.Anjeun ayeuna tiasa ngadamel produk sareng solusi pencahayaan anu pinter, sareng ngawangun skénario pencahayaan anu anjeun pikahoyong.

    Bohlam lampu pinter dasar kami ngagaduhan seueur kauntungan praktis pikeun anjeun:

    RGB-CCT-Color-Changing-LED-Smart-Light-Bulb (10)

    Kontrol Sora & Aplikasi:Bohlam lampu pinter urang tiasa dianggo sareng Alexa, Asisten Google, sareng aplikasi Smart Home.Ngarasa Luncat pikeun mareuman bohlam anjeun, saluyukeun kacaangan, atanapi robih warna, paké sora anjeun atanapi pencét tombol pikeun ngontrol.

    Jutaan Warna:Kalayan langkung ti 16 juta pilihan warna anu terang sareng 8 modeu pamandangan prasetél sayogi dina aplikasi Smart Home, pamandangan jero ruangan anjeun bakal robih sateuacan panon anjeun.

    Fungsi timer merenah:Ayeuna langkung gampang pikeun ngahijikeun bohlam pinter anjeun kana kahirupan sapopoe anjeun.Kalayan modeu sapertos Panonpoé Panonpoé sareng Panonpoé Panonpoé Tilelep, anjeun tiasa nyetél bohlam janten caang dugi ka hudang atanapi laun-laun taram dugi ka bobo.

    Kontrol Grup:Dibeuli sababaraha bulbs.Kalayan aplikasi Smart Home, anjeun tiasa nyiptakeun grup pikeun sakaligus ngadalikeun sababaraha bohlam ti mana waé nganggo Wi-Fi anu stabil.Anjeun ogé tiasa ngabagi akun anjeun ka réréncangan sareng kulawarga pikeun langkung senang (Ngan dirojong 2.4 GHz).

    Bohlam LED Smart Dimmable:Saluyukeun kacaangan Smart Light Bulb anjeun pikeun nyocogkeun ka mood atanapi hiasan anjeun.Ngarasakeun bodas haneut anu jelas sareng cemerlang (2700K) atanapi bodas tiis (6500K) dimana waé di bumi anjeun.

    Smart APP Remote Control:2.4GHz Wi-Fi wungkul (sanes 5GHz).
    1.Switch tilu kali pikeun mastikeun kaayaan kedip-kedip tina sumber cahaya.

    RGB-CCT-Color-Changing-LED-Smart-Light-Bulb (9)

    2.Buka TUYA APP teras klik tanda tambah di pojok katuhu luhur.
    3.Pilih cahaya pikeun nyambungkeun aplikasi.
    4.Sambungkeun bohlam lampu ngan liwat WiFi pikeun kahiji kalina, mangga pastikeun yén lampu gancang kedip-kedip, sarta sandi WiFi Anjeun inputted bener.
    5.After alat disambungkeun junun, ketok "Alat" di handap.Ngaran alat tina lampu pinter ditémbongkeun dina daptar.Ketok pikeun asup ka panel kontrol Smart Lamp.

    Bohlam LED.RGB+CCT+DIM.A60/65

    Item No.

    Voltaseu

    [v]

    Watt

    [w]

    Lumén

    [lm]

    Ra

    PF

    Sudut balok

    Ukuran

    [mm]

    Smart-LB101WF5

    220-240

    7.5

    806

    ≥80

    > 0,5

    220°

    Ø60*118

    Smart-LB101WF5

    220-240

    9

    820

    ≥80

    > 0,5

    220°

    Ø60*118

    Smart-LB101WF5

    220-240

    11

    1050

    ≥80

    > 0,5

    220°

    Ø65*131

    Smart-LB101WF5

    220-240

    15

    1350

    ≥80

    > 0,5

    220°

    Ø65*131

    Bohlam LED.RGB+CCT+DIM.C37

    Item No.

    Voltaseu

    [v]

    Watt

    [w]

    Lumén

    [lm]

    Ra

    PF

    Sudut balok

    Ukuran

    [mm]

    Smart-LB201WF5

    220-240

    5.5

    430

    ≥80

    > 0,5

    180°

    Ø37*100

    Bohlam LED.RGB+CCT+DIM.G45

    Item No.

    Voltaseu

    [v]

    Watt

    [w]

    Lumén

    [lm]

    Ra

    PF

    Sudut balok

    Ukuran

    [mm]

    Smart-LB301WF5

    220-240

    5.5

    430

    ≥80

    > 0,5

    180°

    Ø45*80

    Bohlam LED.RGB+CCT+DIM.G95/120

    Item No.

    Voltaseu

    [v]

    Watt

    [w]

    Lumén

    [lm]

    Ra

    PF

    Sudut balok

    Ukuran

    [mm]

    Smart-LB321WF5

    220-240

    9

    820

    ≥80

    > 0,5

    270°

    Ø95*142

    Smart-LB321WF5

    220-240

    13

    1250

    ≥80

    > 0,5

    270°

    Ø95*142

    Smart-LB331WF5

    220-240

    15

    1521

    ≥80

    > 0,5

    270°

    Ø120*187

    Énergi Star, CE, FC, UL, ROHS Certified.Pasokan supir listrik, stabil.Kalayan jaminan 25,000 jam umurna sareng garansi 2 taun dijanjikeun.

    Ieu cocog pikeun ruang tamu, pangkeng, dapur, jsb Ieu bisa dipaké salaku hadiah pikeun hiasan libur, pihak jeung tempat luang.Bola lampu pinter YOURLITE mangrupikeun pilihan anu saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami