FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

Kami mangrupikeun perusahaan dagang sareng ahli dina industri manufaktur lampu di Cina.Yourlite sareng Yusing mangrupikeun perusahaan grup.Kami geus dibudidayakan pabrik Yusing 7.8000 méter pasagi taun 2002, nu mangrupakeun panyadia parabot cahaya profésional.

Naha anjeun nyayogikeun jasa OEM / ODM?

Kami ngagaduhan tim R&D khusus anu fokus dina desain, rékayasa, éléktronika, optik sareng pamrosésan, ogé solusi pencahayaan, janten pasti urang tiasa nyayogikeun jasa OEM sareng ODM.

Naon ukuran sareng aréa perusahaan anjeun?

Pabrik milik sapinuhna urang --Yusing, ngawengku wewengkon 100.000 méter pasagi.Ayeuna, urang boga leuwih ti 800 pagawé, sarta bisa ngahasilkeun 1 juta lampu fixture, 8 juta bulbs jeung 400.000 lampu caah per bulan.

Naon produk utama anjeun?Sareng produk naon anu anjeun gaduh?

Kami ngagaduhan 10 kategori, 60 jinis sareng langkung ti 10,000 jinis produk.produk utama urang téh lampu caah, downlight, lampu panel, batten komérsial, bulbs LED, tabung T8, bulkheads, lampu siling, striplights, sareng nu sanesna.
Sareng kami gaduh sababaraha jalur produksi, kalebet jalur produksi bulbs, jalur produksi lampu banjir, jalur produksi lampu fixture, sareng seueur deui.

Sabaraha personil R&D anjeun?

Kami ngagaduhan 45 tanaga R&D.Tim R&D profésional mangrupikeun konci pikeun kasuksésan kontinyu Yourlite.Urang cultivates bakat profésional kualitas luhur, ngadegkeun tim R&D piwuruk efisien, nempel pentingna investasi R&D, sarta fokus kana inovasi téhnologi jeung ningkatkeun.Kami parantos investasi ageung dina R&D pikeun ngembangkeun bohlam LED kualitas luhur, lampu caah, lampu panel sareng jinis lampu anu sanés.

Naon lokasi pasar utama anjeun?

Produk urang geus disebarkeun di leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon di Éropa, Australia, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Wétan Tengah, jsb, meunang kapercayaan tur rojongan ti konsumén global.

Sabaraha nasabah koperasi anjeun gaduh?

Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng stabil sareng 62 jinis sareng langkung ti 200 supplier, sareng ngalayanan 1280 konsumén di sakumna dunya.Kami ogé ngagaduhan kerjasama anu caket sareng Philips, FERON, LEDVANCE sareng perusahaan anu terkenal.

Naha anjeun gaduh Laporan Audit Penilaian Kualitas Pabrik?

Sumuhun, urang boga.Kami lulus pamariksaan TUV sareng EUROLAB, sareng ngadegkeun hubungan laboratorium koperasi sareng TUV.

Naon sertipikat anjeun gaduh?

Urang lulus sistem manajemen kualitas ISO9001 jeung produk ogé Certified kalawan leuwih 20 standar régional kayaning CE, GS, SAA, Inmetro.

Dimana abdi tiasa kéngingkeun e-katalog?

Anjeun tiasa meunangkeun e-katalog panganyarna dina ramatloka kami, sarta kami bakal ngagantelkeun alamat undeuran sanggeus kami ngajalankeun produk anyar.

Naon waktos pangiriman produk?

Biasana waktos pangiriman sakitar 40 ~ 60 dinten.Item béda, waktos béda.

Naha milih Yourlite?

Keunggulan Yourlite diantaranya:
· 20+ taun pangalaman dina ékspor.
· Departemén R&D ngabagéakeun proyék OEM anjeun
· Departemén Desain ngajadikeun percetakan anjeun sarta packing gampang tur profésional
· Departemén QC sareng 25 insinyur ngadalikeun kiriman barang anjeun dina standar anjeun
· 6 laboratorium pikeun 30 tés
· Nyadiakeun konsumén di bumi sareng di luar negeri kalayan jasa panyimpen pikeun ngahémat biaya anu ageung
· Pangrojong kauangan
Urang bakal salawasna difokuskeun sarat konsumén, tetep ngaronjatkeun pangalaman customer, sarta nangkep unggal kasempetan pikeun ngembangkeun.Hormat kami ngarepkeun pikeun ngalayanan anjeun.