Luar biasa dina momen biasa

Produk pinter YOURLITE nyayogikeun jasa pikeun unggal tugas anjeun, sadaya padamelan sareng kaayaan naon waé ti isuk dugi ka wengi.Contona, sanggeus balik ka imah, kaméra indoor Anjeun bisa switched off pikeun mastikeun privasi, bari kaméra outdoor tetep beroperasi.

Jieun hirup leuwih aman tur gampang

Solusi hirup pinter anu kabuktian tiasa ngabantosan anjeun lebet bisnis bumi pinter kalayan gampang sareng nguatkeun daya saing global anjeun.Kami nawiskeun panyalindungan ka anu gaduh bumi 24 jam sadinten, unggal dinten dina saminggu, pikeun mastikeun kasalametan bumi sareng warga.

jero rohangan

 

Ngalaman Produk Indoor YOURLITE

Jieun hiji ambiance di kamar anjeun

Séri produk jero ruangan pinter kami ngamungkinkeun anjeun ngarancang rohangan jero ruangan anu bergaya.Imah anjeun tiasa ngalengkepan suasana anjeun!

Jieun kabagjaan nyata
Henteu masalah naon jinis atmosfir anu anjeun hoyong jieun atanapi nyorot, aya kamungkinan anu teu terbatas sareng 16 juta warna anu pikaresepeun antara lampu bodas anu haneut sareng tiis.
Jieun indulgence
Teu perlu ninggalkeun sofa, ngan ketok atawa paréntah sora pikeun ngadalikeun lampu sakabeh imah.

Pang populerna produk indoor

  • Smart Corner Lantai Lampu

    adwqBodas sareng warna ambiance

    Smart Corner Lantai Lampu

    ttwKontrol via App

    ttwNyiptakeun suasana anu anjeun pikahoyong

    ttwSababaraha modeu pencahyaan

    ttwSingkronkeun kana musik

  • Smart LED Jalur Lampu

    adwqBodas sareng warna ambiance

    Smart LED Jalur Lampu

    ttwkontrol sora merenah

    ttwSababaraha pilihan kontrol

    ttwCaang caang jeung seragam tanpa bintik

    ttwEfisiensi cahaya anu luhur

  • Smart A60 LED Bulb

    adwqBodas sareng warna ambiance

    Smart A60 LED Bulb

    ttwRGB+CCT+DIM

    ttwSababaraha modeu pamandangan

    ttwJadwal sareng fungsi timer

    ttwKontrol ku sora anjeun

  • Smart LED Lampu siling

    adwqBodas sareng warna ambiance

    Smart LED Lampu siling

    ttwKustomisasi kap lampu

    ttwÉkonomi

    ttwRGB+CCT+DIM

    ttwCahaya tiasa nari sareng musik

  • Smart Colokkeun

    Smart Colokkeun

    ttwKontrol pinter sareng telepon sélulér

    ttwDIY gaya on-off anjeun sorangan

    ttwKontrol switch anjeun ku hands-free

    ttwFungsi waktos & mundur

  • Pindah Tembok Smart

    Pindah Tembok Smart

    ttwKontrol ku App tanpa noel

    ttwKadali sora

    ttwNyegah scratching jeung seuneu

    ttwStabil jeung awét

  • Smart Panto / Jandela Sénsor

    Smart Panto / Jandela Sénsor

    ttwJaga kasalametan kulawarga anjeun

    ttwApp & panginget tegangan low

    ttwPatali calakan

    ttwLila-lila siaga

  • Smart Cai Sénsor bocor

    Smart Cai Sénsor bocor

    ttwBewara sacara real-time

    ttwApp & panginget tegangan low

    ttwusik induksi ganda

    ttwBisa dipasang dina sagala sudut