APP Panginget Zigbee Magnét Jandela Door Sénsor

Katerangan pondok:


  • Tipe:ZigBee
  • Batré:1*CR2032,DC3V
  • Jarak Sensing:Ngeunaan 1.27cm-2.54cm
  • renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen renzhen
    renzhen renzhen renzhen renzhen

    Rincian produk

    Tag produk

    Item No.

    Tipe

    Batré

    Jarak Sensing

    Ukuran

    Smart-MC8001-ZGB

    Zigbee

    1xCR2032, DC3V

    Ngeunaan 1.27cm-2.54cm

    56 * 28 * 14 mm

    38 * 14 * 11 mm

    Rincian produk

    Naha anjeun sering kaganggu ku henteu terang upami aya anu nyerang bumi anjeun?Dina waktos ayeuna, anjeun peryogi sénsor panto, anu tiasa ngabéjaan nalika aya abnormalitas.Éta mangrupikeun wali kulawarga anjeun sareng ngajagi kasalametan bumi anjeun.Sensor panto YOURLITE cocog pisan pikeun anjeun.

    Sensor panto kami ngagaduhan fitur ieu:

    APP-Reminder-Zigbee-Magnetic-Window-Door-Sensor (7)

    Butler Pribadi anjeun:Telepon sélulér anjeun tiasa langsung dibéjaan nalika panto atanapi jandela dibuka atanapi ditutup.Janten, anjeun teu kedah hariwang ngeunaan orok anjeun kaluar tanpa aya bewara.Anjeun oge bisa gampang nyaho iraha kolotna umur anjeun ninggalkeun atawa anjog ka imah, sarta anjeun malah bisa nyaho jelas lamun batur asup ka toko Anjeun, kantor, atawa parusahaan.Jarak sensing éféktif antara awak utama produk urang jeung asesoris nyaeta ngeunaan 1.27cm ~ 2.54cm, nu sensitively bisa ngarasakeun gerakan, ku kituna anjeun salawasna aman tur informed.

    Gampang dipasang:ngan cimata kaluar pita dua kali sided dina tonggong sensor panto, lajeng nempel dina panto atawa jandela, tur anjeun bisa make eta normal.Punten cabut kertas insulasi sateuacan nganggo sénsor.Awak utama sareng asesoris dipasang dina pesawat horisontal anu sami sareng tiasa dibenerkeun nganggo lem 3M.

    APP-Reminder-Zigbee-Magnetic-Window-Door-Sensor (6)
    APP-Reminder-Zigbee-Magnetic-Window-Door-Sensor (5)

     

     

    Bewara peringatan:Nampi bewara peringatan sacara real-time tina smartphone anjeun.Punten dicatet yén sensor panto ieu moal ngaluarkeun alarm atanapi rington, éta ngan ukur ngirim béwara.Sensor panto ieu ogé ngagaduhan fungsi peringatan batré anu lemah.

    Panjang Umur:Waktu sayaga normal langkung ti 12 bulan.

    Kalayan sensor panto kami, anjeun henteu kedah hariwang naha anjeun hilap nutup panto sareng jandéla sareng naha aya anu lebet tanpa otorisasi.

    Kami ogé tiasa nyayogikeun sertipikat CE, RoHS, Erp pikeun nyumponan kabutuhan pasar anu béda.Upami anjeun peryogi sertipikat sanés, atanapi gaduh patarosan sanés ngeunaan produk ieu, mangga ngahubungi kami.Upami Anjeun keur néangan pikeun sensor panto, Yourlite sensor panto mangrupa pilihan pangalusna anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami