Ningbo Yourlite Imp & Exp Co., Ltd.

Ningbo Yourlite Imp & Exp Co., Ltd didirikan dina 1996, ayana di Ningbo, Cina.Saatos kamekaran langkung ti dua puluh lima taun, perusahaan parantos janten ahli dina industri manufaktur lampu di Cina.YOURLITE mangrupikeun panyalur lampu & listrik terpadu internasional, sareng komitmen pikeun nyayogikeun palanggan cahaya sareng produk listrik anu cocog sareng jasa kualitas pangsaéna.

YOURLITE geus ngadegkeun pabrik Yusing 78.000 méter pasagi anu lokasina di Yinzhou, Ningbo di 2002. Ayeuna, pabrik Yusing boga leuwih ti 800 pagawe.Kami geus ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sarta stabil kalayan leuwih ti 200 suppliers, sarta cooperated kalawan 1280 konsumén ti leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon di Éropa, Amerika, jeung Asia, jsb.

Tim R&D profésional mangrupikeun konci pikeun kasuksésan YOURLITE anu terus-terusan.Urang ngokolakeun bakat profésional anu mumpuni, ngadegkeun tim R&D piwuruk efisien, ngagantelkeun pentingna pikeun investasi R&D, sareng fokus kana inovasi téknologi sareng ningkatkeun.Kami parantos investasi pisan dina R&D pikeun ngembangkeun bohlam LED kualitas luhur, lampu caah, lampu panel, sareng produk pencahayaan anu sanés.

YOURLITE lulus ISO9001 sareng BSCI sertifikasi sistem manajemen kualitas audit jeung produk ogé Certified kalawan leuwih 20 standar régional kayaning CE, GS, SAA, Inmetro, sarta UL.

Ayeuna, Yourlite parantos ngalihkeun fokusna kana produk pinter.Produk listrik & lampu tradisional diganti ku produk pinter dina laju anu gancang.Hatur nuhun kana pamekaran panganyarna dina téknologi IoT, 5G, AI, jsb, kami parantos nampi tangtangan pikeun nyangking "Solusi Smart" lengkep ka pasar.

Produk pinter Yourlite kalebet kontrol pinter, bohlam lampu pinter, lampu pinter pikeun bumi, lampu pinter pikeun komérsial, lampu pinter pikeun outdoor, sareng alat-alat bumi IOT.Pamaké bisa ngarasakeun ranking luhur, sistem-kelas dunya ngawengku kaamanan calakan, iklim & kontrol cahaya, aksés jauh, jeung saterusna.Automasi pinter kami ngajantenkeun hirup sareng damel gampang, aman sareng bergaya.

YOURLITE bakal salawasna fokus kana sarat konsumén, tetep ngaronjatkeun pangalaman customer, nangkep unggal kasempetan pikeun ngembangkeun, narékahan pikeun jadi hiji mérek lampu-renowned dunya tingkat luhur, sarta Maret ka hareup suksés tur glorious.Anjeun ngan masihan kami ide, kami tiasa ngabantosan anjeun janten kanyataan.Kami siap pikeun anjeun.

Jasa Kami

300570861

Palayanan Pangwangunan

Desain Produk profésional
Pangwangunan Produk Inovatif

164833500

Palayanan palanggan

Rojongan Palanggan dedicated
Pangalaman Dina Ngarengsekeun Masalah

134119710

Service Tailored

Produk & Desain bungkusan
Urang Sunda |OEM |ODM |MOQ fléksibel

Budaya Perusahaan

1 (3)

Misi kami

Pikeun mawa caang ka dunya.

1 (2)

Visi Urang

Janten supplier top-notch dina industri pencahayaan calakan.

1 (1)

Nilai Urang

Integritas, gairah sareng dedikasi.

Sajarah & Sertifikasi

COMPANY-HISTORY
COMPANY-Certification

Pabrik urang