Saha Urang

Ningbo YOURLITE Imp & Exp Co., Ltd didirikan dina 1996, ayana di Ningbo, Cina.Kalawan ngembangkeun leuwih 25 taun ', parusahaan urang geus jadi produsén well-reputed sarta panyadia ladenan dagang asing di lampu sarta industri listrik.

Salaku supplier inti Philips sareng Schneider, kualitas produk dijamin pikeun unggal pasangan.

Naon Urang Laksanakeun

Salian cahaya konvensional, urang ogé invested beurat dina sistem automation home pinter.Kategori produk pinter urang ngawengku cahaya pinter, kaamanan, kontrol, sensor, parabot imah IOT jsb solusi calakan dumasar-skenario kacida diwanohkeun pikeun nyadiakeun hiji-eureun solusi automation pinter.

YOURLITE didedikasikeun pikeun nambihan kaamanan sareng genah ka konsumén di sakuliah dunya ngaliwatan sistem otomatisasi IOT, ngabantosan aranjeunna ngahémat waktos, tanaga sareng artos.

Nomer konci

+
Mangtaun-taun
+
Méter pasagi
+
Staf R&D
+
Patén-patén
+
Palanggan

Pabrik urang

Yusing mangrupikeun pabrik anu sapinuhna milik YOURLITE, anu ogé aya di Ningbo sareng legana 78,000m².Salaku pabrik profésional, Yusing gaduh ranté pinuh ku bengkel éléktronika, bengkel perakitan, laboratorium sareng gudang.

Ayeuna, aya leuwih ti 1.200 pagawé sarta 15 garis produksi otomatis pikeun minuhan kualitas konsumén 'jeung sarat waktos kalungguhan sapanjang taun.

Salian ti éta, YOURLITE parantos ngawangun solusi urang sorangan pikeun ningkatkeun produksi cahaya pinter - jalur perakitan 'pinter'.Kalayan téknologi standar, kitu ogé kapasitas skala sareng tingkat otomatisasi anu luhur, YOURLITE tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé pikeun klien kami.

Urang Sunda

R&D mangrupikeun komponén penting tina jasa YOURLITE.Langkung ti 40 insinyur anu dilatih pisan museurkeun kana paningkatan téknologi anyar sareng inovasi unggal taun.Pikeun ngembangkeun sistem IOT sareng produk khusus, R&D maénkeun peran anu penting pikeun ngabantosan para nasabah ngabéréskeun masalah.

11

Perawatan tambahan

21

Kacida Dilatih

31

Detil Berorientasi

41

Hasil Didorong

Tim Kami

Palayanan Pangwangunan

Desain Produk profésional
Pangwangunan Produk Inovatif

Palayanan palanggan

Rojongan Palanggan dedicated
Pangalaman Dina Ngarengsekeun Masalah

Service Tailored

Produk & Desain bungkusan
Urang Sunda |OEM |ODM |MOQ fléksibel

Sertifikasi

Usaha Yourlite aya di sakuliah dunya.Pikeun minuhan minuhan pasar béda, urang boga produk urang Certified ku CE, GS, SAA, UL, ETL, Inmetro, jsb Samentara éta, pabrik urang geus kaliwat Inok of ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, sarta BSCI.

Budaya Perusahaan

Misi kami

Pikeun mawa caang ka dunya.

Visi Urang

Janten supplier top-notch dina industri pencahayaan calakan.

Nilai Urang

Integritas, gairah sareng dedikasi.