Kualitas Diandelkeun

Produk panganyarna

Produk panganyarna kami ngahijikeun téknologi éléktronik kana kahirupan sapopoe, sareng masihan anjeun pangalaman cahaya anu teu aya tandinganana

Service kaunggulan

Tentang Kami

Diadegkeun dina 1996

Ningbo Yourlite Imp & Exp Co., Ltd didirikan dina 1996, ayana di Ningbo, Cina.Saatos kamekaran langkung ti dua puluh lima taun, perusahaan parantos janten ahli dina industri manufaktur lampu di Cina.YOURLITE mangrupikeun panyalur lampu & listrik terpadu internasional, sareng komitmen pikeun nyayogikeun palanggan cahaya sareng produk listrik anu cocog sareng jasa kualitas pangsaéna.

Téknologi Luhur

Solusi pinter

Otomatisasi pinter YOURLITE ngajadikeun hirup sareng padamelan saderhana, aman sareng bergaya.Pamaké bisa ngarasakeun sistem kelas dunya kaasup kaamanan calakan, kontrol sensor, aksés jauh, sarta aplikasi home pinter, jsb.

Gemblengna
tampilan

  • advThemostat

  • advKonci & Garasi Panto

  • advKaamanan Imah

  • advcahayaan

  • advKaméra vidéo

  • advDimmer, switch & outlet

  • advcahayaan

  • advDetéktor & sénsor